Апелативният съд на Грузия се съгласи да изслуша офертата на бившия

...
Апелативният съд на Грузия се съгласи да изслуша офертата на бившия
Коментари Харесай

Апелативният съд на Джорджия ще разгледа искането на Тръмп да дисквалифицира Фани Уилис

Апелативният съд на Грузия се съгласи да изслуша офертата на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да дисквалифицира окръжния прокурор, който го преследва поради опитите му да анулира провалянето си на изборите през 2020 година, съгласно на правосъдна заповед в сряда.

Решението удължава съдебната битка за някогашна любовна връзка сред Фани Уилис, областен прокурор в окръг Фултън, и някогашен върховен заместител, връзка, която бранителите използваха, с цел да се опитат да провалят делото.

Тръмп и осем от неговите съобвиняеми, упрекнати в щатския съд на Джорджия, приканиха апелативния съд да анулира решението на арбитър от март, което разреши на Уилис да продължи да следи прокуратурата.

Решението на съда да прегледа жалбата преди процеса може да докара до спомагателни забавяния на делото, едно от четирите наказателни преследвания, пред които е изправен Тръмп, до момента в който той се пробва да свали президента демократ Джо Байдън на изборите на 5 ноември. Тръмп се призна за почтен и упрекна прокурорите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР